Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-gratis.nl


  Gratis bellen met mediums in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-gratis.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Ik heb net Violette aan de telefoon gehad wat een ontzettend lieve, leuke en zachte vrouw. De dingen die ze zei klopte allemaal zonder dat ik wat hoefde te vertellen. Ik krijg altijd een goed gevoel als ik met haar gesproken heb. Hele fijn stem en energie. 1 van mijn favorieten, een topper. Liefs.




Ervaring van Ratna met medium Violette   Ervaring van Ratna met medium Violette   Ervaring van Ratna geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Lieve Catharina.
Ken je nu al zoveel jaar. Heb zoveel met je besproken. Soms spreek ik je een tijdje niet maar alles komt wel uit wat je zegt. Als er dan wat uitkomt moet ik gelijk aan je denken.
Ook als ik me even niet goed voel.vraag ik een healing aan en dat helpt mij heel goed. Ben zo blij dat ik je heb leren kennen. Topper .
.




Ervaring van Angela met medium Catharina   Ervaring van Angela met medium Catharina   Ervaring van Angela geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sidharta
  Ervaring met medium Sidharta
  Sidharta is een vriendelijke en heldere consulent die duidelijke aanwijzingen geeft met minimale informatie vooraf. De herkenning van haar aanwijzingen bevestigen al meteen een zekere betrouwbaarheid.
Een zeer goed medium om ook op zakelijk gebied de nodige inzichten te verkrijgen. Dank u wel.




Ervaring van Jim met medium Sidharta   Ervaring van Jim met medium Sidharta   Ervaring van Jim geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sidharta  


Ervaringen van bezoekers met medium Leane
  Ervaring met medium Leane
  Leane u komt altijd direct tot het punt. Je brengt mij wel tot rust. Bedankt Leane.




Ervaring van Patrick met medium Leane   Ervaring van Patrick met medium Leane   Ervaring van Patrick geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve lieve Mina, vanochtend hebben we elkaar 30 min aan de lijn gehad en we spraken over de situatie. Ik heb jou als laatst niet kunnen bedanken, mijn credits waren op. Ik spreek jou de laatste tijd bijna dagelijks en je helpt mij door deze situatie erdoor heen. Heel erg bedankt en ik waardeer het zo erg. Jouw waarnemingen kloppen altijd. Ik ben blij dat ik jou spreek, want je geeft mij rust.

Meid zonder stem ( je weet wel wie ) kusjes en knuffels.




Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Hoi Catharina,

Ik kan inmiddels niet meer tellen hoe vaak wij met terugblik op de afgelopen periode hebben gesproken.

Ik wil je als eerst danken voor alle steun, hoop en kracht die je me altijd toebrengt.

Daarnaast hebben wij het recent gehad over een beslissing waar mijn eigen intuitie wat over zei en ook die van jou. Het was de zelfde keus en jij bracht mij tot rust door mij instructies te geven hoe ik achter de bevestiging van mijn keus zou komen:

Ik heb gedroomd. en ik ben geen dromer, maar zoals jij beschreef wat er zou moeten gebeuren als zijnde bevestiging van mijn keus, dat gebeurde ook echt.

Jij bent een top mens, ga zo door.

RR.




Ervaring van RR met medium Catharina   Ervaring van RR met medium Catharina   Ervaring van RR geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is heel krachtig. Ik heb je vaker gesproken en toen waren er ook voorspellingen uitgekomen. Vorige week heb ik je gesproken, het was een heel gerust stellend gesprek. En tijdens ons gesprek zag je een man, en je zei dat er weer contact zou komen. Dat is uitgekomen en je andere voorspellingen zullen ook uitkomen daar heb ik mijn volle vertrouwen in. Gazali is zeker een aanrader.




Ervaring van Sandra met medium Gazali   Ervaring van Sandra met medium Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Bedankt voor je consult lieve Sabine, verbinding werd opeens verbroken. Dus heb je niet kunnen bedanken. Ik zal je op de hoogte houden. En bedankt voor het fijne gesprek. Xxx k.




Ervaring van K met medium Sabine   Ervaring van K met medium Sabine   Ervaring van K geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Veel dank voor jouw voorspelling betreffende mijn werk. Alles is daar tot in detail uitgekomen. Door de waarheid te weten voelde ik me een stuk rustiger en kon ik me beter focussen op de allerbelangrijkste dingen van het verhaal.




Ervaring van AD met medium Tabitha   Ervaring van AD met medium Tabitha   Ervaring van AD geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna ik had je beloofd dat ik het je ging laten weten als het uitkwam. Het grootste deel is al uitgekomen. Precies zoals je had voorspeld. Je bent top. Hopelijk kan ik je vlug nog eens bellen want je bent moeilijk te pakken te krijgen.




Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Alex
  Ervaring met medium Alex
  hallo Medium Alex,

wou je vertellen, dat mijn ex zelf weer contact met mij heeft opgenomen en we weer bij elkaar zijn, precies zoals je voorspelt had,je zei toen begin april en dat kwam uit.

met vriendelijke groet, Marcella.




Ervaring van Marcella met medium Alex   Ervaring van Marcella met medium Alex   Ervaring van Marcella geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarina
  Ervaring met medium Sarina
  Wat een bijzonder medium bent u. Na een fotoreading, duidelijke uitleg en krachtige healing is er binnen zeer korte tijd zoveel bijzonders gebeurd.Heel benieuwd hoe het na de healing zal zijn maar heb alle vertrouwen in u en uw gave. Groet E.




Ervaring van E. met medium Sarina   Ervaring van E. met medium Sarina   Ervaring van E. geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie, ik heb u vorige week gesproken. Uw kaarten en gevoel gaven mij rust. Ik voel dat het goed komt. Dank u voor de wijze woorden .




Ervaring van Paul met medium Marie   Ervaring van Paul met medium Marie   Ervaring van Paul geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Ik heb Tess al een paar keer gebeld.
Ze slaat iedere keer in no time de nagel op de kop.
Een echte aanrader.
Dank U , Tess.




Ervaring van Koen met medium Tess   Ervaring van Koen met medium Tess   Ervaring van Koen geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke is echt een topper. Ik spreek haar inmiddels al een dik half jaar en telkens komen haar voorspellingen uit. Ze heeft echt een unieke gave en heeft mega veel geduld. Ze weet je telkens gerust te stellen maar zegt ook waar het op staat. Het is echt een schat van een vrouw. Lieve Joke via deze weg wil ik je graag bedanken voor alle hulp en steun. Liefs, Naomi.




Ervaring van Naomi met medium Joke   Ervaring van Naomi met medium Joke   Ervaring van Naomi geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Wow, wow wow. Ik heb een geprek met Noura gehad en ik kan alleen masr zeggen dat ik dit als een groot geschenk heb ervaren.

Mensen bel Noura, she is the Best.

Groetjes Monique.
.




Ervaring van Monique met medium Noura   Ervaring van Monique met medium Noura   Ervaring van Monique geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Oh lieve Desteny, wat ben ik blij met je. Het maakt niet uit hoe vaak ik je bel (soms wel een paar keer per dag). Je zit altijd juist met wat je doorkrijgt. Of ik nou voor 1 minuut bel of wat langer het maakt je helemaal niks uit. Je bent er echt om mensen te helpen ook is het soms niet leuk om de waarheid te horen. Jij bent zo eerlijk, en zo hoort het ook. Je hoort me gauw XOXO :).




Ervaring van Cynthia met medium Desteny   Ervaring van Cynthia met medium Desteny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Wat een lieve spontane vrouw Shiloh, ik had haar eerder gebeld. Mijn 2 de gesprek wist ze meteen wie ik was, en noemde gelijk waar het toen der tijd over ging. Lief dat je me weer de moed gaf en me hielp waar het nodig was. Ik ben je dankbaar.
Lieve groet M.




Ervaring van M. met medium Shiloh   Ervaring van M. met medium Shiloh   Ervaring van M. geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke blijft altijd hetzelfde zien, heel consistent dus ik kan bijna niet anders dan 100% vertrouwen hebben dat mijn wensen boven worden vervuld. Ik laat zeker weer een ref achter als alles is uitgekomen.




Ervaring van Kim met medium Joke   Ervaring van Kim met medium Joke   Ervaring van Kim geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Roy
  Ervaring met medium Roy
  Lieve Roy, wat een ontzettende oprechte man ben jij. Heb je net gesproken en wat je zegt ga ik zeker doen: spreek die ego tegen.
Onze eerdere gesprekken zijn zeker uitgekomen, bedankt en je bent meer dan 5 sterren waard.

Liefs R (moeilijke naam, je weet wel wie hopelijk)
xxx.




Ervaring van R met medium Roy   Ervaring van R met medium Roy   Ervaring van R geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Kort en krachtig. Heel lief en overtuigend. Was een mooie reading, ook dingen ter sprake gekomen die zij niet kon weten. Mathilda kwam oprecht en eerlijk over, zegt alles, dus niet alleen wat je wilt horen. Spannende voorspellingen gedaan, ik laat ook zeker weten wanneer deze zijn uitgekomen.




Ervaring van Salma met medium Mathilda   Ervaring van Salma met medium Mathilda   Ervaring van Salma geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Heb een heel fijn gesprek gehad met Mathilda. Alles wat ze zei klopte. Zeker een aanrader om te bellen.




Ervaring van Do met medium Mathilda   Ervaring van Do met medium Mathilda   Ervaring van Do geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  hoi Jos

ik wil mijn waardering uitspreken.
Ik kan altijd met mijn vraag bij je terecht
en tot nu is het uitgekomen.
ik bel je binnen kort.




Ervaring van concetta met medium Jos   Ervaring van concetta met medium Jos   Ervaring van concetta geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Lieve Sissi, twee weken geleden vroeg ik aan u of mijn dochter en schoonzoon veilig terug naar huis zouden komen van de vakantie bestemming. U zij volmondig ja en ja, ze zijn veilig en gezond terug gekomen. Dank je wel voor het goede raad.




Ervaring van Linda met medium Sissi   Ervaring van Linda met medium Sissi   Ervaring van Linda geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Lieve Sara, gisterenavond heb ik jou voor de eerste gesproken. Wat ben jij fenomaal. Vanaf de eerste woorden had je me meteen mee. Je bent heel duidelijk, draait er niet om heen en best een humor die ik kan smaken. Niks is jou te vreemd of te veel. Heel duidelijk en zuiver consult gehad van jou. Mocht ik kunnen, ik plukte al de sterren van de hemel, want je bent het waard. Liefs en tot hoors.




Ervaring van Sofie met medium Sara   Ervaring van Sofie met medium Sara   Ervaring van Sofie geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Bedankt voor je mooie consult. Kan alles plaatsen wat je zegt, super en het komt ook uit. Ga je vaak bellen je bent mijn favoriet.




Ervaring van Wendy met medium Noura   Ervaring van Wendy met medium Noura   Ervaring van Wendy geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Olivia
  Ervaring met medium Olivia
  Olivia is heel erg goed in het beschrijven van iemand anders, zonder een aanwijzing te hebben gekregen. Zeer gedetailleerd. Indrukwekkend.




Ervaring van Vlinder met medium Olivia   Ervaring van Vlinder met medium Olivia   Ervaring van Vlinder geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met medium Domi
  Ervaring met medium Domi
  Toffe madam, voelt de dingen die spelen zeer goed aan, zaten meteen op dezelfde golflengte. Houd je niet langer dan nodig aan de lijn. Klaar en duidelijk consult.




Ervaring van S. met medium Domi   Ervaring van S. met medium Domi   Ervaring van S. geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Domi  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Lieve Adora,
Ik sprak je begin vorige maand voor het eerst. Het eerste wat je zei het is net een puppy. Hij neemt af en toe de benen, maar het komt goed.
Inmiddels heb ik hem een aantal keer gesproken en gezien. Nu geduldig afwachten en hopen dat hij snel op zal groeien in deze periode van bezinning.
Heb er alle vertrouwen in. Dank.




Ervaring van N met medium Adora   Ervaring van N met medium Adora   Ervaring van N geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarina
  Ervaring met medium Sarina
  Sarina, je bent een meerwaarde op de lijn. Bedankt om mijn blokkades weg te nemen, ik stond er niet helemaal achter daarom de getuigenis wat later. Ik wil je enorm bedanken om me terug in het positieve energie te zetten en mijn blokkades weg te nemen. Ik voel me stukken beter, dank je wel xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Sarina   Ervaring van Anoniem met medium Sarina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Lieve May, ik wil je ontzettend bedanken voor het liefdevolle gesprek en de inzichten die je mij hebt gegeven. Je weet mensen heel goed te lezen en te doorgronden. Het contact met mijn overleden moeder was goud. Bedankt voor alles en hoop je over een tijd weer te spreken.




Ervaring van Soldaatje met medium May Kensley   Ervaring van Soldaatje met medium May Kensley   Ervaring van Soldaatje geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Beste Noura, dankzij jou ben ik gespaard gebleven van een hele hoop ellende. Ik belde voor een bepaald onderwerp maar u legde de focus op iets totaal anders. Iets wat belangrijker was dan de vraag die ik stelde. Door dat in mijn achterhoofd te houden heb ik tijdig kunnen ingrijpen. En ik voel dat wanneer dit volledig opgelost is dan zal de rest vanzelf in orde komen. Nu heb ik beseft dat piekeren weinig zin heeft het kan je alertheid doen afdwalen en men leeft niet meer in het nu.




Ervaring van AgDP met medium Noura   Ervaring van AgDP met medium Noura   Ervaring van AgDP geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Waar anderen zeiden dat ik geen hoop meer moest hebben bleef jij bij je inzichten en zei dat ik geduld moest hebben en blijven geloven. Tijd kon je niet zeggen. Wel dat het zou gebeuren in een negatieve tijd. Wat had je gelijk. Alles valt op zijn plaats. Ik ben je zo dankbaar dat jij mij telkens weer hoop gaf en dat ik daardoor niet opgegeven heb.
Duizend sterren voor jou. David.




Ervaring van David met medium Mari Elena   Ervaring van David met medium Mari Elena   Ervaring van David geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Lieve May, ik wil je ontzettend bedanken voor het liefdevolle gesprek en de inzichten die je mij hebt gegeven. Je weet mensen heel goed te lezen en te doorgronden. Het contact met mijn overleden moeder was goud. Bedankt voor alles en hoop je over een tijd weer te spreken.




Ervaring van Soldaatje met medium May Kensley   Ervaring van Soldaatje met medium May Kensley   Ervaring van Soldaatje geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium Annick
  Ervaring met medium Annick
  Beste Annick, sorry maar de lijn werd plotseling verbroken. Bedankt. Je bent heel goed. Ze ziet de dingen zoals ze zijn zonder dat ik wat zeg. Je bent heel eerlijk. Ik weet dat het van lange duur is en dat ik geduld moet hebben.
Thx Kat.




Ervaring van Kat met medium Annick   Ervaring van Kat met medium Annick   Ervaring van Kat geplaatst op 2 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-gratis.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-gratis.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-gratis.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Mediums-gratis.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden